DJ WAKA NA WESELE

DJ na wesele Wrocław
DJ na wesele Wrocław
DJ na wesele Wrocław
DJ na wesele Wrocław

DJ WAKA - OPINIE

Organizując imprezę szukacie w internecie opinii na teamt zespołów muzycznych lub DJa wpisująć w wyszukiwarkę:

DJ Wrocław opinie, polecany DJ na wesele itd...

Zapraszam do dzielenia się Waszymi opiniami o mojej pracy - są to dla mnie bardzo cenne informacje. Na dole strony, tuż pod tekstem, znajduje się ankieta. Za jej wypełnienie i wszystkie opinie z góry dziękuję.

*adres mailowy jest obowiązkowy (nie będzie widoczny po publikacji opinii)

Inni o mnie na portalach społecznościowych:

http://forum.przewodnikmp.pl/topic3736.html

https://www.facebook.com/pg/DjWakaOprawaMuzyczna/reviews/?ref=page_internal



11 komentarzy

  • Link do komentarza Magda poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:03 napisane przez Magda

    Profesjonalista w swojej dziedzinie, rozkręci każdą imprezę-), świetna oprawa muzyczna
    i atmosfera.

  • Link do komentarza Wiola i Krzysiek poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:03 napisane przez Wiola i Krzysiek

    Kiedy 1,5 roku temu postanowiliśmy, że bierzemy ślub, pierwszą rzeczą była rezerwacja terminu u Roberta. Wszystko dalej toczyło się pod Jego jedyny wolny termin, czyli 7.10.2017. Ja już wcześniej bywałam na imprezach prowadzonych przez dj WAKĘ, ale mój mąż nie znał go zupełnie. Po pierwszym spotkaniu już oboje byliśmy pewni, że to najlepszy wybór. Wszystko profesjonalnie zorganizowane, piękne światła, idealnie dobrane utwory. My daliśmy Robertowi zupełnie wolną rękę co do wyboru repertuaru i nie zawiedliśmy się. Bawili się dokładnie wszyscy, od 7 letnich dziewczynek, przez młodzież 20-30 lat, po dojrzałych 70 latków :) Na drugi dzień dostaliśmy masę wiadomości, że dj to petarda i lepiej być nie mogło!
    Dziękujemy Robert!!!
    Wiola i Krzysiek

  • Link do komentarza KamilaSebastian poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:02 napisane przez KamilaSebastian

    Dj Waka znaleźliśmy z pomocą YT, był to wybór trochę w ciemno. Do współpracy przekonały nas pozytywne opinie a następnie wstępne spotkanie z DJ. Wybór okazał się trafem w 10. Robert to fantastyczny Dj, pełen empatii, optymizmu z niesamowitym wyczuciem gości. Zagrzał do tańca nawet tych najbardziej „nietańczących” :)
    Otwarty na sugestie ale też pełen pomysłów i propozycji.
    Współpraca była wzorcowa. Otwartość, rzetelność, profesjonalizm i prawdziwy instynkt, co do gustu gości i muzyki zapewniającej pełen parkiet.
    Zdaliśmy się na jego doświadczenie i nie żałujemy. Goście nie chcieli zejść z parkietu :)
    My jak i goście zachwyceni!!! Nie mogliśmy lepiej wybrać.
    Dziękujemy i polecamy z czystym sumieniem!!!

    Kamila & Sebastian
    Wrocław 08.07.2017 ArtHotel

  • Link do komentarza Kasia i Mikołaj poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:01 napisane przez Kasia i Mikołaj

    Chcieliśmy z Mikołajem baaardzo podziękować za rewelacyjną zabawę weselną, goście byli zachwyceni, Robert idealnie dopasował muzykę do róznych pokoleń na parkiecie ;)
    Jest profesjonalistą i dba o swoich klientów, dzwoni wcześniej, dokładnie omawia wszystkie szczegóły, można na niego liczyć w 100%! Jest niesamowice sympatyczną osobą i współpraca z nim to sama przyjemność, serdecznie polecamy!!!

  • Link do komentarza Marzena i Krzyś poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:00 napisane przez Marzena i Krzyś

    Poznałam Dj kilka lat temu. Od samego początku uważałam, że jest prawdziwym fachowcem w tym co robi :)
    Po weselu wraz z mężem mogę śmiało powiedzieć, że mamy do czynienia z pełnym profesjonalizme m :) Zabawy prowadzone z ciekawy sposób, muzyka dobierana idealnie, treścią pasująca do poszczególnych zdarzeń i atrakcji. Polecamy gorąco !!!! Wszyscy goście są zachwyceni z wesela. Choć trwało ono ponad 12 godzin, to czas ten zleciał błyskawicznie. Ludzie tańcowali do ostatniego kawałka

  • Link do komentarza Agnieszka i Mateusz poniedziałek, 03 grudzień 2018 16:00 napisane przez Agnieszka i Mateusz

    Data naszego ślubu była jedyną wolną u Roberta, co samo w sobie było (naszym zdaniem) znakiem, że wybraliśmy odpowiedniego DJ-a. Od pierwszego spotkania czuliśmy, że jest to profesjonalista w każdym calu, a wraz z rozpoczęciem imprezy jeszcze bardziej utwierdził nas w tym przekonaniu. Zabawa była przednia, a goście wyszli zadowoleni i wymęczeni.

    O jego talencie niech świadczy także to, że skutecznie potrafił ściągnąć na parkiet pana młodego, który nie bardzo lubi "gibać się" i podrygiwać w rytm muzyki. Ta w wykonaniu Roberta była tak dobra, że nawet on chętnie tańcował.

    Jeżeli mielibyśmy czegoś żałować to jedynie tego, że wesele jest tylko jedno, ale mamy nadzieję spotkać się z Robertem jeszcze na jakieś zabawie.

  • Link do komentarza Asia i Tomasz poniedziałek, 03 grudzień 2018 15:59 napisane przez Asia i Tomasz

    Byliśmy na wielu weselach i bardzo często postawa DJ'a pozostawiała wiele do życzenia- słaby sprzęt, kompletny brak dostosowania do gustu muzycznego bawiącej się gawiedzi, żenujące żarty i zabawy.

    Na szczęście trafiliśmy na Roberta :)

    Jesteśmy zadowoleni w 100% z jego pracy. Profesjonalne podejście od pierwszego kontaktu do zakończenia wesela zrobiło na nas (i wszystkich gościach) bardzo pozytywne wrażenie. Widać, że DJ Waka jest stworzony do prowadzenia imprez i uwielbia to robić. Oprócz doskonałego wyczucia tego co dzieje się na parkiecie i poza nim, posiada wysokiej klasy sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy. Polecamy Roberta wszystkim, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem osoby do poprowadzenia imprezy weselnej- dobra zabawa i profesjonalna obsługa gwarantowana.

    Dziękujemy!

  • Link do komentarza Krzysztof poniedziałek, 03 grudzień 2018 15:58 napisane przez Krzysztof

    Robert zagrał na naszym weselu i prowadził zabawy. Powiem krótko- lepiej trafić nie mogliśmy! Wszyscy goście mówili nam, że super się bawią a dj odwala kawał dobrej roboty. Nigdy nie wybralibyśmy orkierstry ani innego dj'a! Mało tego, sprzęt jaki ma Robert robi spore wrażenia, te wszelkie światełka, dym zapierają dech w piersiach. Polecamy wszystkim, którzy szukają dj'a na wesele. Nie będziecie żałować!

  • Link do komentarza Marta i Maciej poniedziałek, 03 grudzień 2018 15:58 napisane przez Marta i Maciej

    Jeszcze raz dziekujemy za swietna impreze i cudowna atmosfere!
    Jezeli organizowalibys my wesele ponownie, to na pewno zagralby na nim Robert!! Jesli szukacie profesjonalisty na impreze swojego zycia-trafilisc ie idealnie. Zabawa udana na 100%, tak samo goscie jak i my-zachwyceni. Same pozytywne opinie. Nawet wujek, ktory twierdzil, ze wesele bez orkiestry to nie wesele, przetanczyl cala noc i na koniec zmienil zdanie. Serdecznie polecamy i zawsze bedziemy milo wspominac DJ'a Wake!!

  • Link do komentarza Agata i Tomek niedziela, 03 styczeń 2016 12:31 napisane przez Agata i Tomek

    Dziękujemy bardzo, bawiliśmy przy muzyce, którą oboje z żoną lubimy. Będziemy Cię polecać, bo chętnie pobawimy się na kolejnym weselu razem z wami. Bardzo się cieszę, że trafiliśmy do Ciebie.

  • Link do komentarza Marta i Przemek niedziela, 03 styczeń 2016 12:31 napisane przez Marta i Przemek

    Jesteśmy pod dużym wrażeniem profesjonalizmu pana Roberta. Prywatnie przeuroczy człowiek, oboje bardzo go polubiliśmy :-) Z czystym sumieniem polecamy. Dziękujemy za super zabawę !

Skomentuj







http://www.zoofirma.ru/
Our website is protected by DMC Firewall!